Trajna šminka

Trajna šminka ima za cilj da na vašem licu istakne sve ono što je lepo a da pritom to bude diskretno i ne previše upadljivo.

Svakodnevno popunjavanje obrva može zaista biti zamorno I komplikovano. Osim toga što je jako teško iscrtati olovkom dve identične obrve, to oduzima dosta vremena.Zamislite da svako jutro iskoristite tih 10 minuta da spavate duže ili uživate u jutarnjoj kafi.Uz lepo oblikovane obrve vaše lice izgleda vedrije,mlađe,prefinjenije.

Trajna šminka obrva najčešće podrazumeva takozvane puder ili ombre obrve. Puder obrve su često izbor devojaka koje imaju jako malo prirodnih dlačica.Rezultat su obrve koje izgledaju kao da su dopunjene olovkom.
Pored trajne šminke obrva u ponudi imamo i permanent make up očnih kapaka (ajlajner) kao i usana.
Ajlajner može učiniti vaše oko krupnijim a vaše trepavice gušćim.Najtraženiji je lash liner (ajlaner izvucen tik uz liniju trepavica).

Trajna šminka

Trajnom šminkom usana možete učiniti da vaše usne izgledaju punije, možete ispraviti asimetriju ili boju prirodnih usana.Ukoliko imate tamne (sivo-ljubičaste) usne, nakon samo jednog tretmana mozete dobiti prelepe rumene usne koje su mnogo privlačnije.

Na koji način se radi trajna šminka?

Trajna šminka je jedan vid tetoviranja, razlika između prave tetovaže i trajne šminke je u tome što se trajna šminka radi pigmentima koji su upravo za to namenjeni kao i u dubini unosa pigmenta.Pigment se unosi mnogo pliće i rezultat nije trajan kao kod klasične tetovaže, što nam svakako i nije cilj.Vremenom se trendovi menjaju a menja se i naše lice. Pored svega navedenog mašina kojom se izvodi tretman je mnogo prefinjenija i posebno je dizajnirana kako bi napravila što manju traumu na koži.

Trajnost boje:

Trajnost boje zavisi od mnogo faktora ali moglo bi se reći da je trajnost boje od 1-3 godine.